Contacteer ons

Contacteer ons vandaag, dan zetten we samen de eerste stap!

(+32)(0)11 98 85 76

Wij zoeken collega's

Communicatie | 20-Oct-2016

Wij zoeken collega's

Transitie-Partners is continu op zoek naar collega’s om ons team en onze projecten op zelfstandige basis te versterken. Hebt u interesse of wenst u meer informatie over onze werking of over onze projecten, contacteer ons zeker via de website of drop een mailtje op info@transitie-partners.be. We maken graag tijd om kennis te maken.

 • Coach/Mentor:
  Hij/zij engageert zich om mensen in positieve zin te helpen veranderen, uitgaande van motivatie, volhardendheid en geloof in de eigen veranderingskracht. Belangrijk is de blijvende wisselwerking tussen reflectie, inzicht en gedrag. Hierbij maakt hij/zij gebruik van concepten, ervaringen, tools en technieken ter verrijking van het kennispallet van de coachee.

   
 • Change Manager:
  Hij/zij acteert overkoepelend, definieert en beheert het proces, de tools en technieken om de mensenzijde van verandering te beheren. Hij/zij richt zich op de adoptie en acceptatie van de verandering en het managen van de impact van de verandering doorheen de organisatie. Hierbij werkt hij/zij zowel op organisatie, afdeling, team als individueel niveau.

   
 • Program/Project Manager:
  Hij/zij definieert en beheert het proces, de toepassing van kennis, tools en technieken, en projecttaken met als doel het opleveren van de project doelstellingen en resultaten. Hij/zij is gefocust op het opleveren van een zekere scope binnen de gestelde budgetten en het vooruit gestelde tijdsvenster.

   
 • Business/Proces Architect: 
  Hij/zij bestudeert en ontwerpt alle aspecten van de bedrijfsorganisatie, met als doel een organisatie te bouwen die in staat is de bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Dit om de marktpositie te versterken en de toekomst veilig te stellen. Hij/zij ontwerpt een organisatie in functie van de visie en bedrijfscontext en helpt de organisatie flexibel te zijn voor veranderende omstandigheden.

   
 • Business/Proces Analist:
  Hij/zij analyseert de bestaande situatie en helpt de gewenste situatie in kaart te brengen, bedrijfsstructuren en processen, business functionaliteit en informatie. Hij/zij identificeert en documenteert vereisten voor veranderingen en definieert de veranderingsdoelstellingen en de gewenste conceptuele oplossing van de toekomstige situatie.